Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп каза в четвъртък, че Израел

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп каза в четвъртък, че Израел
Коментари Харесай

Тръмп: Израел губи войната за общественото мнение

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп сподели в четвъртък, че Израел би трябвало да " приключи започнатото ", добавяйки, че губи войната за публичното мнение, предава Анадолската организация (АА).

" Всяка вечер те пускат записи на срутващи се здания. Те не би трябвало да пускат такива записи ", сподели Тръмп в изявление за The Hugh Hewitt Show, излъчено в четвъртък.

" Ето за какво те губят PR войната. Израел безусловно губи PR войната ", добави той.

Споделяйки съвета си, Тръмп сподели:  " Трябва да приключите с това и би трябвало да се върнете към естественото. "

" И не съм сигурен, че одобрявам метода, по който го вършат, защото би трябвало да имаш победа. " Трябва да имате победа и това лишава доста време ", добави той.

Тръмп повтори предходните си мнения за офанзивата против Израел на 7 октомври от палестинската формация " Хамас ", като сподели, че това нямаше да се случи, в случай че той беше президент, добавяйки, че администрацията му ще има договорка с Иран.

" И това, което споделих доста ясно, е да приключим с това и да се върнем към мира и да спрем да убиваме хора ", добави той.

" Те би трябвало да довършат започнатото. Те би трябвало да го създадат. Приключете с това и приключете бързо, тъй като ние би трябвало, вие би трябвало да се върнете към нормалността и мира. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР